Stația de epurare va fi demolată și va fi construită una nouă

Urmărește-ne pe Telegram și Google News

Stația de epurare a Lugojului va fi cel mai probabil demolată. Aactualul primar spune că s-a consultat deja cu două echipe de proiectanți la fața locului și că urmează să primească vizita celei de-a treia echipe.

„Am fost în teren cu două echipe de proiectanți, urmează să mai vină o echipă. După aceea vom trage concluzia la ceea ce va trebui să facem acolo. Cel mai probabil va trebui să o demolăm și să construim una nouă. Din păcate, pentru că fosta administrație a consumat banii din Fondul de Mediu, nu vom mai putea să folosim bani din această sursă. Vom apela, așa cum am vorbit și cu premierul Orban, la noul premier pentru a aloca bani din fondul de rezervă al Guvernului”,

a declarat Claudiu Buciu.

La stația de epurare eucrările au fost executate defectuos și stația nu a funcționat niciodată la parametrii necesari. Cu toate acestea, Primăria a recepționat lucrarea. Cum apele au început să fie deversate neepurate în Timiș, Administrația Apelor Banat a început să aplice sancțiuni societății de apă și canal Meridian 22, care au ajuns la peste 5 milioane de lei.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.