Spectacolul de teatru „America, America“, un one man show cu Zoltan Lovas

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Spectacolul de teatru „America, America“, un one man show cu Zoltan Lovas, actor la Teatrul Clasic „Ioan Slavici“ din Arad, va fi prezentat pe scena Teatrului „Traian Grozăvescu“ din Lugoj în cadrul proiectului „Teatru. De la joc la spectacol“, finanțat din bugetul local al municipiului Lugoj, cu suma de 25.000 de lei.

Proiectul cuprinde ateliere de dezvoltare personală, teatru și improvizație pentru elevi. Spectacolul „America, America“ va avea loc joi, 15 septembrie, de la ora 19, în sala mare de la Teatrul „Traian Grăzăvescu“ din Lugoj, iar accesul publicului va fi gratuit.

Spectatorii sunt invitați să trăiască alături de actorul Zoltan Lovas emoțiile așteptării unei telegrame, așteptare presărată cu amintiri din trecutul personajului, cu cântece, cu dansuri și jocuri.

Spectacolul are caracter interactiv, astfel că, nu se știe cine din sală și când ar putea să fie invitat pe scenă și să „joace“ un rol ad-hoc.

„Abia aștept întâlnirea cu publicul din Lugoj. O să aduc pe scenă, pe lângă multe emoții, zâmbete, aventură, suspans. O să fie un spectacol de neuitat“, transmite Zoltan Lovas.

În cadrul aceluiași proiect, în zilele de 15, 16 și 17 septembrie, Zoltan Lovas împreună cu Nicolae Mihai Brînzeu, regizor și cadru didactic la Facultatea de Muzică și Teatru de la Universitatea de Vest din Timișoara vor preda ore de dezvoltare personală, teatru și improvizație pentru elevii liceelor „Iulia Hașdeu“ și „Coriolan Brediceanu“, dar și pentru alți elevi cu vârste cuprinse între 12 și 18 ani.

Atelierele vor avea loc atât în cele două licee cât și la Clubul Elevilor. Cei care doresc să participe trebuie să se înscrie la numărul de telefon 0740.946.821 sau la adresa de email: asociatiaprofortuna@gmail.com. (D.G.)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.