Spectacol automobilistic pe malul lacului Surduc

Urmărește-ne pe Telegram și Google News

Mult-aşteptatul concurs automobilistic „VTM Traian Vuia – Lacul Surduc”, unul de tradiţie pentru motorsportul românesc, s-a desfăşurat sub auspicii de fair-play total.

În plus, vremea perfectă, adrenalina şi dorinta piloţilor de a învinge au făcut din această competiţie un eveniment automobilistic de excepţie care a culminat cu victoria, în premieră pentru cariera sa de pilot de VTM, a lui Claudiu Popa, cunoscut ca „Speedy” în lumea aşilor volanului.

Pe un Opel Kadett, el a câştigat clasa 3 şi openul, fiind urmat în clasamentul general de Marius Giurisici (Honda Civic), învingător la clasa 1.

Locul al treilea la open şi primul la clasa 2 au fost ocupate cu destule emoţii de pilotul din Elisei Groza (Honda Civic), din Alba Iulia, la ultima manşă de concurs acesta abandonând din cauza motorului care a lăsat ulei pe traseu, ceea ce a dus la oprirea şi la anularea ultimei urcări.

Seria de abandonuri spectaculoase a continuat cu ieşirea în decor la manşa de recunoaştere a lui Darius Bulearcă (Renault Clio), cu problemele tehnice întâmpinate de Christian Perescu (Seat Ibiza) şi cu o defecţiune a motorului în antrenamentele cronometrate care l-a afectat pe Zdravco Stoianov (Opel Kadett).

Oficialii din Colegiul de Arbitri Timiş, administraţia locală din Traian Vuia, Consiliul Judeţean Timiş, Inspectoratul de Jandarmi Timiş, IPJ Timiş şi ISU Timiş au contribuit la rândul lor la buna desfăşurare a concursului automobilistic din zona lacului Surduc.

Clasamente finale:

– clasa 1 – 1. Marius Giurisic (Honda Civic), 2. Csaba Kovacs (Citroen C2), 3. Adrian Lupulescu (Suzuki Swift);

– clasa 2 – 1. Elisei Groza (Honda Civic);

– clasa 3 – 1. Claudiu Popa (Opel Kadett), 2. Albert Baru (Peugeot 206);

– open – 1. Claudiu Popa (Opel Kadett), 2. Marius Giurisici (Honda Civic), 3. Elisei Groza (Honda Civic);

– echipe auto: 1. CSC Dumbrăviţa (Marius Giurisici, Elisei Groza, Csaba Kovacs), 2. Condor Rally Team (Adrian Lupulescu, Claudiu Popa).

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.