Șpațir prin Banat, dar cu mașini de epocă. Invitație la Retro Fest-Șura, de la Dumbrava

Șpațir prin Banat, dar cu mașini de epocă. Invitație la Retro Fest-Șura, de la Dumbrava
Șpațir prin Banat, dar cu mașini de epocă. Invitație la Retro Fest-Șura, de la Dumbrava

Nicolae SILADE

Muzeul Auto Banat și Restaurantul Șura de la Dumbrava va invită la un Retro Fest de toamnă. Locația va fi la Șura, din comuna Dumbrava, nr. 174, jud.Timiș.

Este o gospodărie veche, tradițională, conservată și renovată. Corpul de clădire cel mai impresionant este Șura, construită din lemn, care funcționează sub formă de restaurant, și care se încadrează perfect în cadrul tradițional. Locația dispune de o curte generoasă, amenajată cu pavilioane, locuri de relaxare și servit masa. Este un loc potrivit atât pentru adulți, cât și pentru copii. La Șura va avea loc o expoziție cu mașini retro, la care vor participa mai mulți colecționari din țară. Fiecare își va expune propria mașină și va oferi detalii despre ea, pentru cei pasionați.

„Ne bucurăm să îi avem alături de noi pe cei de la Aninoasa Tim, care vor face o demonstrație de utilizare a extinctoarelor auto și vor stinge un incendiu real. Colegii de la Retromobil Timiș organizează împreună cu noi un Șpațir prin Banat, dar cu mașini de epocă. Pentru cei care doresc să se alăture, ne vom întâlni în Timișoara și vom pleca cu mașini retro, în coloana către Dumbrava. Echipa restaurantului Șura va asigura un meniu delicios, cu preparate gătite din produse locale, bio și proaspete. În locație există în permanență deschis un atelier de pictură pe obiecte ceramice, susținut de Șura în colaborare cu Lutelier. Copiii și adulții pot experimenta activități artistice și creative prin pictarea obiectelor ceramice realizate de către echipa Lutelier”,

au precizat organizatorii evenimentului.

Cei interesați de o plimbare retro, cu mașini vechi, din Timișoara la Șura – Dumbrava, sunt rugați să contacteze Muzeul Auto Banat sau telefonic, pe whatsapp 0743.320.420. Muzeul Auto Banat cuprinde cea mai diversă colecție de automobile românești din vestul țării.

Atmosfera va fi întreținută de DJs Sound Team, care va asigura muzica și buna dispoziție. Intrarea este liberă.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.