Sindicaliștii strâng semnături pentru contestarea organigramei Primăriei Lugoj

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook,
ne poți citi pe
Telegram și Google News

Sindicatul Liber al Salariaților din Primăria Municipiului Timișoara (SLSPMT) strânge semnături de la angajații Primăriei Lugoj pentru contestarea organigramei aprobată în ultima ședință a Consiliului local, dar și a hotărârilor de desființare a mai multor servicii și instituții din municipiu. Strângerea semnăturilor a început în 30 iunie și va dura până joi, 7 iulie.

Invităm pe toți angajații din Primăria Municipiului Lugoj și din serviciile publice desființate, care doresc să fie reprezentați de sindicat, să semneze tabelul nominal, în vederea împuternicirii sindicatului să conteste, în toate modalitățile prevăzute de lege, actele administrative reprezentate de: HCL nr. 263, nr. 264, nr. 265, nr. 266, nr. 267, nr. 268, nr. 269, nr. 270 si nr. 271, toate din data de 27.06.2022, precum si actele subsecvente emise în temeiul și ca efect al acestor hotărâri”,

arată Tiberiu Negrei, președintele Sindicatului Liber al Salariaților din Primăria Municipiului Timișoara. Vineri, Sindicatul Liber al Salariaților din Primăria Municipiului Timișoara (SLSPMT va depune o plângere prealabilă către Consiliul local Lugoj, pentru anularea acestor decizii. Dacă legislativul lugojean nu va da curs acestei solicitări, reprezentanții sindicatului sunt deciși să le atace în instanță.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.