Și-a aruncat copiii pe geam pentru că era „obosită să fie singură’’. Unul dintre vecini le-a salvat viaţa celor mici

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

O mamă a aruncat-o pe fereastră pe fiica nou-născută, dar si pe fiul de doi ani, de la etajul al doilea, ca mai apoi să sară în gol. Martorii susţin că femeia nu purta haine.

După aceea, ea a continuat să îi rănească pe copii, care de asemenea nu purtau haine. Femeia a lovit în repetate rânduri capul sugarului de pământ, pentru că era „obosită să fie singură”. Prezenţa de spirit a unui vecin le-a salvat viaţa celor mici. Vecinul erou, Carl Chin, în vârstă de 41 de ani, a intervenit pe cât a putut de rapid, pentru a încerca să salveze copiii. El a declarat că stătea întins în pat, purtând o conversatie cu logodnica sa, în momentul în care a auzit un copil plângând. Când i-a văzut pe cei doi copii întinşi pe jos, a sunat la 911, apoi a sărit peste gard si a încercat să o apuce pe femeie de mână.

„Am luat bebelusul de la ea si am făcut-o să slăbească strânsoarea. Am schimbat câteva cuvinte si, în câteva secunde, FDNY si ambulanta au venit si s-au ocupat ei de caz. Nu-mi venea să cred ceea ce vedeam.’’ Chin a mai spus că femeia părea că se întoarce la realitate si i-a multumit în timp ce i-a cerut să aibă grijă de fiica ei. „Habar n-am ce se întâmpla cu mama.  Trebuie să fi avut vreun fel de cădere mentală pentru că erau toti goi’’,

a afirmat el. Reprezentanţii NYPD au declarat că fetita a fost dusă la spitalul Maimonides în stare critică, în timp ce femeia si fiul ei au fost dusi la spitalul Brookdale cu răni care nu le pun viata în pericol.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.