Shopping City Timișoara caută proprietar pentru Inelul cu diamante

  • Până pe 14 februarie, clienții care visează la cadoul perfect pot câștiga o prețioasă dovadă a iubirii: un inel din aur alb, cu diamante

De Valentine’s Day iubirea strălucește în Shopping City Timișoara. Fie că va fi doar un cadou de neprețuit sau complicele acelei întrebări, inelul Teilor, din aur alb de 18k, încrustat cu diamante, este premiul pe care clienții centrului comercial îl pot câștiga.

Astfel, până pe 14 februarie orice bon de cumpărături de minimum 100 de lei înseamnă înscrierea în tragerea la sorți. Clienții trebuie doar să îl prezinte în aceeași zi la Info Point (din zona magazinului New Yorker) și să completeze formularul de înscriere.

Cum iubirea nu are limite, clienții Shopping City Timișoara se pot înscrie de oricâte ori doresc. De exemplu, cumpărăturile în valoare de 200 de lei înseamnă 2 șanse la tragerea la sorți, iar vizitatorii pot cumula mai multe bonuri de cumpărături din magazinele centrului comercial. Singura condiție este ca acestea să nu reprezinte plata unor facturi.

Tragerea la sorți va avea loc pe 15 februarie, iar fericitul câștigător va fi anunțat pe site-ul Shopping City Timișoara. Până atunci, zâmbetele îndrăgostiților vor fi imortalizate în photobooth-ul ce va fi instalat de Valentine’s Day în centrul comercial. Cuplurile se vor putea fotografia în diferite ipostaze romantice, iar pozele vor fi printate pe loc, în intervalul 12-22.

Shopping City Timisoara, cel mai mare și mai modern centru comercial din vestul țării, situat pe strada Şagului nr. 100, deține o suprafaţă închiriabilă de 72.000 metri pătraţi și pune la dispoziția clienților săi 2.700 de locuri de parcare. 

Acesta găzduiește branduri de prestigiu internațional precum Zara, Bershka, Stradivarius, Stradivarius Man, Pull&Bear, H&M, Peek & Cloppenburg, Reserved, Cropp, House, Sinsay, C&A, New Yorker, Koton, LC Waikiki, CCC, Orsay, Motivi, Sport Vision, Hervis, Kenvelo, Lee Cooper, Time Out, Adidas, Pandora, Office Shoes, Deichmann, Sephora, Douglas, Pupa, Tom Tailor, Colins, Suvari, Teilor, Pizza Hut, Starbucks, alături de branduri românești apreciate la nivel național.

Carrefour a deschis în noul mall din Timişoara primul şi singurul hypermarket din zona de vest a ţării. Magazinul se întinde pe o suprafaţă de 10.000 mp. 

În plus, timișorenii au acces la cel mai mare cinematograf multiplex Cinema City din afara Capitalei, cu 13 săli dotate cu cele mai noi tehnologii 3D, precum și conceptele revoluționare IMAX și 4DX. Centrul comercial cuprinde zone generoase de petrecere a timpului liber, cafenele, o sală de fitness ultramodernă, dotată cu piscină semi olimpică, alături de zone de bowling, billiard, casino și un food-court foarte generos cu restaurante pentru toate gusturile.

http://shoppingcitytm.ro/

AL PRESS

Urmărește-ne pe Telegram și Google News

Fii primul care își dă cu părerea!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.