Servicii de web design: de ce ai nevoie de ele?

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Web Design Internet Website Responsive Software Concept

Ai nevoie de prezență online? Vrei să-ți crești vizibilitatea afacerii în online? Vrei să devii cunoscut și să ai mai multe comenzi?

Atunci cu siguranță ai nevoie de un spațiu virtual al tău, adică de serviciul de creare site de prezentare. Pe site-ul de acest gen vei vorbi despre tine, serviciile tale, oferta ta și modul de colaborare. Pentru a avea un site profesional cu domeniu propriu care să te reprezinte, ai nevoie de servicii de web design.

Servicii web design pentru neinițiați

Dacă nu lucrezi în domeniul web designului, nu este o idee prea bună să te apuci să-ți faci singur site-ul. De ce? Pentru că îți ia foarte mult timp să înveți acest domeniu, rezultatele nu vor fi nici pe departe ce îți imaginai și s-ar putea să cumperi abonamente la anumite tool-uri pe care nu vei reuși să le folosești ca un profesionist. Vei risipi atât resurse materiale, cât și resursa cea mai importantă pe care o avem cu toții: timpul.

Există un principiu de care ar trebui să ții cont: dacă nu te pricepi la ceva, nu te apuca, mai bine angajează un profesionist și stai liniștit. Poate nu crezi acest lucru, dar pentru o economie de timp, bani și nervi, dar și pentru rezultatele dorite, apelează cu încredere la un profesionist. Nu numai că va știi cum să îți ofere ce ai cerut, dar va fi capabil să îți dea sfaturi, sugestii și recomandări pentru proiectul tău. Expertiza de ani a unei persoane își va spune cuvântul și nu vei regreta că ai apelat.

Web design-ul este de două feluri: kitsch și profi

Dacă nu știai, web designul poate fi doar de două feluri: foarte prost, adică un kitsch total care se vede din avion sau profesional și se vede de la fix aceeași distanță. Te poți gândi că nu este atât de complicat, pui 3 culori și 4 forme, iar rezultatul va fi uimitor.

De fapt, în spatele oricărei compoziții grafice, un logo, banner sau web design de site integral, se află mult mai multe lucruri. Alegerea culorilor este prima parte, ideea sau conceptul în sine trebuie gândit, găsit, modificat, șlefuit până ajunge la forma cea mai pură. Nu te gândi că în două ore o să ai un site gata deoarece găsirea celei mai bune idei ia timp și efort.

Fiecare alegere trebuie să aibă legătură cu ce vrei să inspiri, cu brandul pe care vrei să îl creezi. Crearea unui site nu este nici pe departe atât de ușor pe cât crezi că este înainte să te apuci de treabă efectiv. Persoanele cu experiență în domeniu vor observa când un site a fost realizat de proprietar care a făcut ce a văzut în tutoriale online sau cum să priceput să customizeze o temă gratuită.

Greșelile de începător sunt aceleași peste tot și sunt foarte ușor de observat. În plus, nu te poți prezenta în fața unui eventual client cu un site făcut „pe genunchi” și așteptând să primești laude sau chiar să semnezi o colaborare bine plătită.

Ce înseamnă servicii profesionale

Pentru un site profesional ai nevoie de servicii web design de calitate, de la o persoană care are ani de experiență, deține un portofoliu și poate demonstra ceea ce vorbește cu exemple concrete. Chiar dacă o să dureze o anumită perioadă, vor fi nevoie de mai multe discuții pentru a explica tot ce îți dorești și cum vezi lucrurile, iar costurile vor fi mai ridicate, la final măcar te vei putea lăuda cu un site profesional, cu un design original și perfect aliniat dorințelor și aspirațiilor tale. Un site care să te reprezinte și să exprime tot ce ți-ai dorit de la început.

Serviciile de web design includ și consultanță, dar și îndrumare și suport post-proiect în unele cazuri, mai ales dacă încheiați un contract pentru servicii de mentenanță sau de administrare site.

Așadar, când ai nevoie de servicii web design, apelează la profesioniști și nu vei regreta!

Urmărește-ne pe Telegram și Google News

Despre admin 6439 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.