Servicii colantări auto care protejează, dar fac și publicitate

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Colantari auto sunt o forma de publicitate care se bazeaza pe afisarea unui mesaj sau a unei imagini pe partea exterioara a unui vehicul. Acestea sunt realizate dintr-un material special, rezistent si frumos, care este aplicat pe caroserie si poate fi indepartat fara a lasa urme.

Rolul principal al colantarilor auto este acela de a atrage atentia asupra unui anumit produs sau serviciu, prin intermediul unui mesaj sau a unei imagini de marca care sunt vizibile pentru oricine trece prin apropiere. De asemenea, acestea pot contribui la o mai buna cunoastere a marcii, prin afisarea numelui sau a logo-ului ei pe o suprafata extinsa.

Datorita colantarilor specifice taxiul poate fi vazut de departe, iar oamenii care au nevoie urgenta sa ajunga intr-un anumit loc si sunt exasperati ca nu mai vine autobuzul ii pot face semn soferului sa opreasca. Culoarea galbena si numele firmei se dovedesc salvatoare. Se poate presupune ca taxiul care trece este ocupat, dar pe folia autocolanta se afla un numar de telefon la care persoana care este presata de timp sa ajunga undeva poate suna.

Colantarile auto sunt o solutie eficienta de publicitate pentru orice tip de afacere, deoarece vehiculele pot circula in orice zona, astfel ca mesajul poate fi vazut de catre o audienta larga. De exemplu, o firma de livrari poate colanta autovehiculele sale cu numele si logo-ul companiei, astfel incat acestea sa devina o forma de publicitate mobila care poate atinge o piata mai larga.

Masinile care livreaza pizza sunt vizibile de departe atat de cei care asteapta sa preia comanda si sa se bucure de preparatele bune, cat si de catre cei care ar manca o pizza, dar nu stiu unde sa suna ca sa se bucure mai repede de ea. In plus, masina care trece prin zona livreaza in zona respectiva.

Un alt avantaj al colantarilor auto este faptul ca acestea sunt rezistente la intemperii si nu se deterioreaza usor, astfel ca mesajul poate fi afisat pe o perioada mai indelungata. De asemenea, acestea pot fi realizate intr-o varietate de forme, culori si dimensiuni, astfel incat sa se potriveasca cu nevoile fiecarei companii in parte. Si o cofetarie care livreaza prajituri, torturi si cozonaci de Craciun poate fi semnalata prin autocolantare. Castigul va fi dublu: cofetaria va avea de lucru, in timp ce gospodinele scapa de o grija mare.

Colantarile auto sunt o forma eficienta de publicitate, care poate atrage atentia asupra unui produs sau serviciu prin intermediul unui mesaj sau a unei imagini de marca afisate pe vehicule. Acestea sunt rezistente la intemperii, pot fi realizate intr-o varietate de forme si culori si pot fi o solutie eficienta pentru orice tip de afacere.

Aceleasi colantari auto pot fi utilizate pentru a transmite un mesaj social sau pentru a promova un eveniment cultural. De exemplu, o organizatie non-profit poate colanta autovehiculele cu un mesaj care sa promoveze o cauza importanta, astfel incat sa atraga atentia asupra acesteia. Se poate promova o carte buna, anumite circuite turistice organizate prin tara, dar si actiuni de voluntariat.

In ceea ce priveste costurile, colantarile auto sunt o forma de publicitate accesibila pentru orice buget. Acestea pot fi realizate la preturi avantajoase, in functie de dimensiunea si complexitatea mesajului sau a imaginii care trebuie afisate.

Cu toate acestea, este important sa se tina cont de regulile privind afisarea publicitatii pe autovehicule, care variaza de la o tara la alta. In unele tari, colantarile auto sunt permise doar pe anumite parti ale vehiculului, in timp ce in alte tari sunt interzise complet. Este important sa se verifice regulile in vigoare inainte de a opta pentru aceasta forma de publicitate.

Detinatorul unei masini care o utilizeaza in scop publicitar nu investeste in aceasta forma de promovare decat costul colantarii realizate la cel mai bun atelier din Bucuresti. Persoanele care detin un atelier de croitorie si vor publicitate pe masinile detinute, sa se adreseze cu maxima incredere specialistilor acestui atelier si se va gasi solutia potrivita.

Orice afacere poate fi sustinuta prin procesul de colantare care dureaza 1,5- 3 ore.  Aceasta durata ar putea fi depasita cu cateva zeci de minute, cel mult o ora, in cazul unei masini de dimensiuni mai mari. Exista o galerie ce contine fotografii cu proiectele semnificative, din care clientii atelierului se pot inspira.

Informatiile complete referitoare la colantari sunt prezente pe site-ul atelierului, tot acolo fiind si datele de contact la care se pot solicita programari: doua numere de telefon, doua adrese de e-mail si un formular online care este usor de utilizat si de expediat. Solicitarile clientilor sunt urmate de un raspuns rapid si de oferirea prompta a serviciilor. Si folia autocolanta de camuflaj este o idee originala de personalizare a masinii. O asemenea masina poate fi  ascunsa bine in peisaj.

Colantarea pastreaza vopseaua intacta, dar si caroseria masinii, prin urmare poate fi utilizata ca forma de conservare a aspectului masinii care reprezinta o valoare. O masina rulata pe drumurile acestei tari, lasata in soare sau in ploaie risca sa fie marcata de factorii de mediu. Folia din material bun, de fabricatie germana poate oferi masinii protectia de care are nevoie ca in momentul vanzarii sa se poata cere un pret bun pe ea.

Este un lucru extraordinar de bun ca aceste servicii au patruns si pe piata din Romania de mult timp si ca oamenii au acces facil la ele, atat pentru ca pot face programarile online, cat si fiindca preturile sunt accesibile, iar procesul nu dureaza mult.

Despre admin 6541 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.