Serbările toamnei, la Belinț

Urmărește-ne pe Telegram și Google News

„Duminică, 27 august 2023, în fața Bisericii Ortodoxe și a Căminului Cultural din Belinț, va avea loc un eveniment cu totul special pentru cetățenii Comunei Belinț și pentru toți cei care doresc să fie alături de noi, în acea zi, cu multe surprize muzicale pentru toate gusturile, dansuri populare, muzică de toate genurile, jocuri pentru copilași și multe alte surprize.

Finalul evenimentului se va încheia cu frumoasele jocuri de artificii. Evenimentul este organizat de Primăria Comunei Belinț, Consiliul Local Belinț și Consiliul Județean Timiș. Vă așteptăm cu mare drag la Belinț, în 27 august. Programul începe la ora 17 și se termină la ora 00:10”, a transmis Laurentiu Tîrziu, primarul Comunei Belinț.

Vor urca pe scenă, printre alții, Ansamblul de Tineret Hora Belințului și Constantin Samuel la vioară, Ansamblul Sveti George Stanciova, Felicia Stoian, Ansamblul Hora Belințului, alături de solistele Simina Varga și Roxana Gârda, Ana Maria Moldovan, Adi Poenaru, Bianca Braun. Oana Radu și Mira țin capul de afiș al evenimentului.

Denisa GREGA

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.