Ședinţa ordinară a Consiliului Local Lugoj

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Consiliul Local al Municipiului Lugoj se convoacă în şedinţă ordinară pentru data de  28.01.2021, orele 14. Pe ordinea de zi se află 13 proiecte de hotărâri, între care:

♦ Atestarea apartenenței la domeniul public al municipiului Lugoj  a unor imobile – terenuri.

♦ Aprobarea trecerii din domeniul public al Municipiului Lugoj în domeniul privat al Municipiului Lugoj a unor bunuri, în vederea scoaterii din funcțiune, casării și valorificării  acestora.

♦ Aprobarea începerii procedurii pentru vânzarea  unor terenuri situate în municipiul Lugoj .

♦ Completarea Anexei nr. 2.1.1 -„Program de transport local pentru rețeaua de autobuze”  la Contractul de delegare a gestiunii serviciilor publice de transport,  aprobat prin Hotărârea Consiliului Local nr. 205 din 28.11.2019.

♦ Modificarea și completarea Hotărârii Consiliului Local nr. 62 din 30.03.2017 privind stabilirea obiectivelor de interes local a căror pază va fi asigurată de Direcția Poliția Locală a Municipiului Lugoj.

♦ Aprobarea reţelei şcolare a unităţilor de învăţământ preuniversitar din municipiulLugoj, pentru anul şcolar 2021 – 2022.

♦ Acordarea burselor elevilor din unitățile de învățământ preuniversitar de stat din Municipiul Lugoj în semestrul II al anului școlar 2020-2021.

♦ Retragerea dreptului de folosintă gratuită al Clubului Sportiv Municipal Lugoj și darea în administrarea S.C. „Meridian 22” S.A. Lugoj a unui bun mobil aflat în patrimoniul Municipiului Lugoj.

♦ Abrogarea Hotărârii Consiliului Local nr. 134 din 08.05.2009 privind aprobarea editării ziarului “Monitorul de Lugoj” al Consiliului Local şi al Primăriei Municipiului Lugoj.

Toate proiectele sunt inițiate de Claudiu Buciu, Primarul Municipiului Lugoj.

 Nicolae SILADE

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.