Se repară trecerile la nivel peste calea ferată de pe străzile Timișoarei și Bocșei

Urmărește-ne pe Telegram și Google News

Regionala CFR Timișoara anunță investiții de 52,37 milioane de lei în 2023 pentru reparații capitale pe liniile de cale ferată și pentru modernizarea a 6 treceri la nivel, se precizează într-un comunicat de presă al CFR Infrastructură. SRCF Timișoara are alocată suma de 9,74 de milioane de lei pentru lucrările la cele șase obiective de pe raza regionalei, în care sunt incluse și trecerile la nivel peste calea ferată de pe străzile Timișoarei și Bocșei din Lugoj, care urmează să intre în reparații.

Cele trei din zona Lugoj sunt:

♦ TN km 92+025, linia CF Lugoj – Sinia (trecerea la nivel peste calea ferată din zona gării Boldur)

♦ TN km 79+898, linia CF Coșteiu Mare – Lugoj (trecerea la nivel peste calea ferată de pe strada Timișoarei – zona Rieker)

♦ TN km 83+933, linia CF Lugoj – Buziaș (trecerea la nivel peste calea ferată de pe strada Bocșei – zona magazinului Covaci).

Lucrările de modernizare a căii ferate, care încep la Lugoj în acest an, includ și străzile Buziașului și Oloșagului, unde urmează să fie realizate două pasaje, iar în locul pasarelei pentru pietoni din zona gării, care va fi demolată, va fi construit un pasaj pietonal modern.  (N. S.)

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.