Se face ordine! 3.000 de lei amendă pentru gunoaiele aruncate între blocuri

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Unii oameni continuă să arunce gunoaiele pe unde apucă, în Lugoj. Marți, la orele amiezii, un bărbat cu domiciliul în Fârdea, împreună cu o femeie, au fost surprinși de polițiștii locali, în timp ce aruncau pe domeniul public, lângă imobilul fostei centrale termice din cartierul Micro IV, mai multe ambalaje și deșeuri rezultate în urma renovării unui apartament.

Bărbatul le-a declarat oamenilor legii că a fost îndrumat chiar de către administratorul blocului în care locuiește la Lugoj să arunce deșeurile lângă centrala dezafectată de pe strada Nera. Cu toate acestea, a fost sancționat cu o amendă de 3.000 de lei, conform Legii nr. 211/2011.

Acestea sunt primele sancțiuni pe care agenții de la Poliția Locală au început să le aplice celor care aruncă gunoaie la întâmplare. Polițiștii locali atrag atenția că toate zonele din oraș sunt monitorizate și că nu vor ezita să ia măsuri drastice împotriva celor care încalcă legea și cred că deșeurile pot fi aruncate la voia întâmplării prin cartiere.

Alina OLAR

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.