Se deschide noua piață Obor

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Primăria Lugoj anunță că astăzi, marți, 7 noiembrie 2017, se redeschide piața Obor, în locația tradițională din drumul Oloșagului, după finalizarea lucrărilor de reabilitare și modernizare.

Lucrările de modernizare au vizat spațiul de comercializare a produselor care se prezintă acum sub forma unei platforme asfaltate în suprafață de 5.800 mp și o parcare cu 90 de locuri. Au fost reabilitate și 2 străzi, respectiv cea de acces în Obor, în lungime de 70 m și cea de legătură între străzile Țesătorilor și Islazu Mic, în lungime de 130 m.

Noul Obor beneficiază de grupuri sanitare pentru femei și bărbați și de un birou administrativ, realizate prin reabilitarea unei clădiri existente în zona actualei parcări. Parcarea, împreună cu spațiul destinat comercializării de produse, sunt împrejmuite cu gard metalic.

Municipalitatea își propune ca, în perioada mai-septembrie 2018, să construiască în spatele Oborului o parcare cu circa 1.000 de locuri. Piața Obor, spațiu comercial de tradiție în municipiul Lugoj, va urma de atunci să-și desfășoare activitatea în zilele de marți și sâmbătă, fapt care va contribui la sustenabilitatea sa economică.

AL PRESS

Despre admin 6541 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

1 comentariu

  1. Se deschide/s-a deschis Piata Obor si s-a inchis bazarul.
    Se inchid fintini in oras, se deschide Dunarea, dar nici pentru navigatie si nici circulatie, ci pentru…parcare 😛
    Sensul giratoriu de pe Huniade ramine, de luni bune, ravasit rau pe mai bine de un sfert din circumferinta.
    Viata nu sta pe loc, e in plina forfota.
    Sa ne traiasca partidul si guvernul dlui primare, ca ne duce spre zari de farmec pline 😀

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.