Scurt istoric al jocului de Airsoft și ce reprezintă acesta

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Cum a început totul?

Cu bazele fondate în Japonia anilor 1980, jocul de airsoft a apărut ca un răspuns la iubirea americanilor pentru paintball. Între timp, acesta a avansat atât pe planul tehnologiei folosite, dar și ca sport. În acest mod, a devenit plin de realism, devenind jocul pe care îl cunoaștem în ziua de azi.

Fiind extrem de popular, acest joc sportiv este în prezent practicat de sute de mii de persoane în toate părțile lumii iar dezvoltarea lui continuă.

Ce trebuie să utilizezi pentru a te juca?

Pentru cei aflați la început de drum, s-ar putea ca această activitate să nu fie atât de cunoscută. Pentru a o putea practica, este necesar ca un utilizator să țină cont de principalele ustensile pe care să le aibă la îndemână.

În primul rând este nevoie de alegerea acelor arme airsoft care ți se potrivesc, multe modele fiind disponibile pe site-ul http://www.airsoft.ro/Arme-pentru-airsoft-19. Orientarea spre prima armă poate fi dificilă, dar cu timpul vei dori să experimentezi cu mai multe modele, așa că acest proces va fi extrem de interesant.

De asemenea, ai nevoie de o muniție de calitate pentru replica aleasă de tine, adică de niște bile potrivite pentru joc. Poți descoperi că Airsoft.ro îți pune la îndemână seturi de bile calitative care te vor ajuta în cadrul unei misiuni și vor prelungi cu mult viața armei pe care o folosești. Evită produsele necorespunzătoare dacă dorești ca replicile deținute să nu se strice. Nu uita să ai și un echipament de protecție atunci când pornești o misiune alături de prietenii tăi pentru a fi cât mai în siguranță.

Cu ce se aseamănă?

Multe persoane consideră că există niște asemănări între airsoft și paintball, dar primul menționat este mult mai complex și plin de strategie. Tacticile militare, armele folosite și locațiile de excepție sunt definitorii pentru experiența ta pe post de jucător.

Cu toate aceste detalii puse la punct, te poți bucura de un scenariu aproape ireal, jocul permițându-ți să te simți ca într-un film plin de acțiune.

Când se consideră că un jucător este „lovit”?

Spre deosebire de jocul de paintball în care participantul lovit este marcat cu o vopsea colorată, în cazul de față se pune accentul pe onoarea celor aflați în misiune. În momentul în care ai fost lovit de un adversar, poți ridica o mână sau brațul și să strigi „lovit”, dar există și alte metode asemănătoare prin care să expui când inamicul te-a nimerit.

Dacă aveai dubii despre airsoft, acum sigur nu mai ai nicio problemă la acest capitol. Fiind un joc care îmbină cu succes prietenia, munca în echipă, onoarea, strategia și siguranța, te va cuceri în scurt timp. Atât timp cât ai în vedere regulile de bază, ești echipat corespunzător și utilizezi produse calitative în cadrul misiunilor tale, te vei declara extrem de fericit la finalul fiecărei sesiuni de joc.

Despre admin 6533 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.