Scrisoare deschisă, adresată domnului primar

Urmărește-ne pe Telegram și Google News

Numele meu este Spirache Alivej, sunt lugojean, pensionar, din Micro I. Domnule Primar, am citit cu atenție paginile de ziar în care ați criticat și ați promis multe în campania electorală. Acum a trecut un an de zile de când sunteți primar și nu ați rezolvat nimic cu șantierul de la Ceasul Electric. Tot acum spuneți că abia la sfârșitul anului viitor se vor încheia aceste lucrări, odată cu începerea altui șantier, la câțiva metri de acesta, în fața casei de cultură. Păi, domnule primar, încheiați lucrările acestui șantier și după aceea începeți alt șantier, că o să ne trezim numai în șantiere și niciunul terminat.

De un an de zile, la Ceasul Electric tot verificați, măsurați, calculați, proiectați, dar în fond nu se vede nimic concret, șantierul tot așa este, neterminat. Noi, lugojenii, stăm în stres cu facturile la energie electrică și gaz, stăm în stres cu pandemia, iar de un an de zile stăm în stres și din cauza acestui șantier, pentru că, traversând pe cele două alei periculoase, fiind aglomerație, la o ploaie sau un vânt mai tare acel gard nesigur se poate prăbuși oricând pe cineva. De o parte și de cealaltă a acestui șantier sunt locuitori, magazine, farmacii etc. Și aceștia stau într-un stres continuu.

Oare acei domni consilieri din jurul d-voastră nu văd aceste probleme care trebuie neapărat rezolvate? Rezolvați, domnule primar, ceea ce ați promis în campania electorală, nu lăsați să treacă ani de zile, iar noi să stăm cu un șantier neterminat chiar în centrul orașului. Arată urât și strică aspectul acestui municipiu.

Spirache ALIVEJ

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.