Scrisoare deschisă adresată domnului Președinte al României, Klaus Werner Iohannis

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Timișoara, 17/18 decembrie 1989

Federația Loja de Onoare a Revoluţionarilor din Decembrie 1989  –  LORD ’89,  constituită din asociaţii ce au drept scop apărarea, respectarea şi promovarea idealurilor Revoluției Române din  Decembrie ’89,

Urmare a comunicatului Dvs. intitulat 30 de ani de la Revoluția Română din Decembrie 1989. 2019 – Anul omagierii victimelor comunismului, cu respect ne adresăm Dvs., dle  Președinte al României,  Klaus Werner  Iohannis,  calitate pe care ați dobândit-o în urma alegerilor libere,  prin vot democratic al poporului român.

În Decembrie 2019 se împlinesc 30 de ani de la Revoluția Română, 30 de ani în democrație a  poporului român, când comemorăm eroii cazuți în acel sângeros  Decembrie ’89, care cu jertfă și sacrificii supreme, au instaurat libertatea și democrația în România.

Decembrie 1989 face parte din istoria poporului român, este  momentul în care poporul român,  prin sângele vărsat de  eroii noștri, și-a câștigat libertatea, demnitatea de a fi român, dreptul de a alege și de a fi ales.

Domnule Președinte, vă cerem să nu folosiți Revoluția Română în scopuri electorale, Revoluția trebuie sa rămână  nepătată în memoria poporului român.

Domnule Președinte, nu aveți voie să schimbați istoria și semnificaţia momentelor care au redat libertatea şi demnitatea poporului român, istoria poporului român trebuie să ramână a noastră, a poporului român.

Nu trebuie să uităm că Revoluția este un bun istoric, al unui întreg popor, un act înfăptuit de oameni pentru oameni, cu curaj, spirit de sacrificiu și dârzenie, în numele unor idealuri și drepturi sfinte, cu încrederea unui neam cu frică de Dumnezeu și respect față de adevăr.

Dumnezeu să binecuvânteze România!

Preşedinte,
Irinel STRUŢĂ

Despre admin 6534 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.