Școala Gimnazială Bethausen a finalizat proiectul Erasmus+

Urmărește-ne pe Telegram și Google News

Proiectele Erasmus+ oferă și școlilor de  la sat șansa să participe și să se implice în activități multiculturale. Un astfel de obiectiv a avut loc recent la Bethausen.

„Țara coordonatoare este Spania, iar cele partenere sunt Croația, Italia, Polonia și România. Am fost în mobilitate împreună cu copiii în fiecare țară, iar acum ultima mobilitate s-a desfășurat, recent, în școala noastră. Au participat câte șapte persoane din fiecare țară parteneră și am avut o săptămână plină de activități menite să reflecte «egalitatea», aceasta fiind și tema noastră în această săptămână”, a declarat Ana Otescu, prof. înv. preșcolar la Școala Gimnazială Bethausen și Grădinița cu Program Normal Cutina.

Reprezentanții școlii din Bethausen au organizat la finalul acestui proiect și o cină festivă, la restaurantul „Moara cu Noroc” din Balinț.

De asemnea, oaspeților din cele patru țări partenere le-a fost oferit un program variat, cuprinzând cântece și dansuri populare, jocul dubașilor, al călușerilor și al caprei.

Mirela DRAGOTĂ

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.