Școala Gimnazială Balinț, parteneră a Autorității de Supraveghere Financiară

Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) este autoritatea națională de reglementare, autorizare, supraveghere și control a pieței financiare nebancare. Obiectivele ASF sunt asigurarea stabilității, competitivității și bunei funcționări a piețelor nebancare, promovarea încrederii în aceste piețe, precum și asigurarea protecției consumatorilor de instrumente, produse și servicii nebancare.

Conducerea Școlii Gimnaziale Balinț a considerat oportună încheierea unui parteneriat cu această instituție pentru a facilita elevilor dreptul la a fi informați încă de mici despre asigurări, piața de capital și pensii.

Informațiile legate de educația financiară „Cum să crești ca în povești” au fost transmise într-un mod deosebit de atractiv de doamna lector Daogaru Adela, li s-au prezentat filmulețe educative, li s-au oferit pliante elevilor din clasa a VII-a, iar la final li s-au dat diplome de participare la activitate.

Activitatea a contribuit la dezvoltarea intelectuală a elevilor, sloganul final fiind „Fii Deștept! Învață, întreabă, cunoaște!”

Denisa GREGA

Urmărește-ne pe Telegram și Google News

Fii primul care își dă cu părerea!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.