Școala de Vară FOA: Atelier de improvizaţie teatrală pentru tineri şi adolescenţi

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

FOA – Fusion of Arts, Lugoj, str. Magnoliei, nr. 9, organizează în perioada 2-6 septembrie 2019, în cadrul Școlii de Vară, un Atelier de improvizație teatralaă pentru tineri și adolescenți (vârsta minimă 8 ani). Este un atelier în care va domina buna dispoziție și recreerea activă.

Tehnicile de improvizație te ajută să improvizezi creativ pentru a face față dificultăților și provocărilor (școală, familie, prieteni, societate); sunt un mijloc de dezvoltare a exprimării, comunicării și relaționării; reprezintă o modalitate sigură de accesare a resurselor pozitive din propria persoană; induc o stare de veselie și destindere (terapie prin râs).

Iar beneficiile sunt creșterea capacității de relaxare și controlare a emoțiilor; capacitatea de a fi spontan; creșterea stimei de sine; capacitatea de a lua decizii și curajul de exprimare fără teamă de eșec; creșterea interacțiunii sociale și a inteligenței emoționale. Atelierul va fi susținut de către Irina David, actriță la Teatrul Municipal Traian Grozavescu Lugoj. Cursurile au loc între orele 9 – 12:30 și costă 150 de lei. Pentru informații și înscrieri: telefon 0722.349.444.

Denisa GREGA

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.