Școala altfel… la Free Amely

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

O parte din instituțiile lugojene de învățământ desfășoară în această săptămână “Școala Altfel”. În cadrul acestui program, pentru elevii a două școli, marți, 16 aprilie, a fost o zi inedită, în care au avut ocazia să-și dovedească iubirea pentru câini. Astfel că zeci de copii de la Școlile Gimnaziale Nr. 3 și 4 au venit cu sufletul deschis spre micile patrupede. S-au jucat cu ele, le-au hrănit, după ce au avut brațele încărcate cu mâncare. Săptămâna a fost una încărcată pentru cei care se ocupă de adăpost. Mai multe grupuri de elevi le-au trecut pragul, iar joi așteaptă alți vizitatori.

„Săptămâna aceasta este programul „Școala Altfel” la o parte din școlile din oraș și ne bucură să vedem grupuri și grupuri de copii. Au mai fost și ieri două clase de copii, au venit și astăzi, vor veni și joi alte două clase, de la alte două școli. Ne bucurăm că iubesc animalele acești copilași și dascălii lor. Generația mică efectiv ne educă să iubim animalele și să le prețuim”,

a declarat Elena Balaj, președintele Free Amely.

Elena Balaj spune că la adăpostul pe care îl conduce porți deschise sunt în fiecare zi pentru cei care doresc să viziteze câinii, să se joace cu ei să-i hrănească și, de ce nu, să le ofere un cămin. Adăpostul găzduiește în acest moment 85 de câini.

Alina DAMIAN

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.