Șapte bărbați au fost reținuți în urma unor percheziţii privind infracţiuni la regimul armelor, braconaj și furt calificat

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Poliţişti Secției 1 Poliție Rurală au efectuat 7 percheziţii pe raza judeţului Timiş, la domiciliile unor persoane bănuite de infracţiuni la regimul armelor și munițiilor, braconaj, uz de armă fără drept și furt calificat. 7 bărbați au fost reținuți pentru 24 de ore și introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Timiș.

Joi, 7 martie  2019, polițiștii de la Biroul de Investigații Criminale, Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, Serviciului Criminalistic, sub coordonarea procurorilor, au efectuat 7 percheziţii la locuinţele unor persoane din localitățile Remetea Mică, Herneacova, Pișchia și Fibiș de pe raza județului Timiș. Activitățile au fost desfășurate în cadrul unui dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de nerespectarea regimului armelor și munițiilor, braconaj, uz de armă fără drept și furt calificat, fapte ce ar fi fost comise pe raza județului Timiș și au vizat 8 persoane cu vârste cuprinse între 19 și 45 de ani, presupuse a fi implicate in comiterea infracțiunilor.

În urma perchezițiilor, polițiștii au ridicat în vederea continuării cercetărilor 3 arme (2 letale și una neletală) deținute ilegal, 159 de cartușe, 7 lunete , 3 camere termoviziune, 6 amortizoare, 6 proiectoare, 3 binocluri, 25 de cuțite de vânătoare, 52 de trofee, 4 jante, 5 cutii cu materiale pirotehnice, 6 lanterne de vânătoare, 10 telefoane mobile, 1 aparat cu electroșocuri și 1 trepied de armă.  De asemenea,  polițiștii au găsit și ridicat în vederea cercetărilor aproximativ 2 kilograme de cannabis. 8 bărbați au fost conduși la sediul  Poliției Municipiului Timișoara, pentru audieri, 7 dintre aceștia fiind reținuți pentru 24 de ore și introduși in Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș.

La activități au participat peste 20 de polițiști, 18 lucrători S.A.S. Timiș, 20 de jandarmi ai Grupării Mobile de Jandarmi „Glad Voievod “Timișoara și un echipaj din cadrul I.T.P.F Timișoara.

Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a celor în cauză.

Alexandru BARANYAI

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.