Sanna, un nou şi modern magazin de produse naturiste

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Sanna este noul magazin de produse naturiste din Lugoj. Îl puteți găsi pe Splaiul Corneliu Coposu, nr. 3, lângă fostul Cinema de pe malul Timișului. Aici veți găsi o varietate de produse, care vă vor ajuta să combateți problemele de sănătate. Pe rafturile magazinului puteți găsi: suplimente alimentare, vitamine, tincturi, ceaiuri, cosmetice, produse apicole, precum și produse alimentare vegetale, mezeluri, semințe, batoane proteice și multe altele. Magazinul promovează un stil de viață sănătos, prin produse care vă ajută la menținerea unei greutăți corporale ideale sau prin diverse recomandări pentru scăderea în greutate.

De asemenea, la Sanna veți găsi alimente care să înlocuiască proteina de origine animală.La fiecare început de săptămână, Sanna vă invită la degustarea unui preparat 100% vegan, fără produse de origine animală și fără zahăr. Tot la Sanna vă puteți verifica gratuit tensiunea arterială. Produsele naturiste sunt recomandate persoanelor de orice vârstă, contribuind semnificativ la prevenirea și combaterea problemelor de sănătate, precum și la menținerea acesteia. Magazinul Sanna vă așteaptă să îl vizitați!

AL PRESS

1 comentariu

  1. Vizitati cu incredere magazinul!Veti beneficia de servire ireprosabila,produse diversificate si va veti imbunatati sanatatea!E important sa investim in sanatatea noastra folosind produse naturale de calitate!RECOMAND ACEST MAGAZIN!Lugojul avea nevoie de asa ceva!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.