S-a deschis Parcul de Aventură din Nădrag

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Urmărește-ne pe Telegram și Google News

Unul dintre cele mai inedite locuri pentru aventură din Timiș, singurul parc de acest fel de lângă Lugoj, s-a redeschis pentru sezonul estival.

Este vorba despre Parcul de Aventură din Nădrag, închis pe perioada iernii. De la început de mai, locația situată la baza Vârfului Padeș, a revenit la viață.

Orarul de funcționare al parcului este în fiecare duminică, între orele 12 și 18, urmând ca din iunie parcul să fie deschis și sâmbăta. Vizitarea parcului costă doar 5 lei, iar pentru cei care vor să încerce unul dintre traseele amenajate în copaci, o vor putea face pentru 20 de lei.

Parcul se întinde pe o suprafață de 3.000 mp și oferă doritorilor de distracție 6 trasee cu grade diferite de dificultate, patru fiind destinate adulților, iar două copiilor.

Vizitatorii sunt supravegheați permanent de un personal desemnat. Există locuri de parcare pentru turiști și locuri de cazare și de luat masa în Nădrag.

Parcul a fost inaugurat în anul 2018. Lângă Nădrag mai puteți vizita Cascada Cornet, Vârful Padeș, dar și locația fostei Cabane Căpriorul.

   Denisa GREGA

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.