S-a dat startul înscrierilor pentru cea de-a patra ediție a Make it! Race it! Recycle it!

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Make it! Race it! Recycle it! este o competiție sportivă neconvențională unică în România, aflată deja la a patra ediție și care se va desfășura în aer liber, pe râul Bega în Timișoara, în 8 Iunie 2019.

Echipele participante își vor construi câte o ambarcațiune folosind doar materiale reciclabile și vor concura cu ea alături de celelalte echipe înscrise în competiție.

Dacă până acum se adresa în special companiilor și ONG-urilor, începând cu această ediție înscrierile sunt deschise și pentru școli și licee (elevi în clasele XI-XII), dar și pentru grupuri de prieteni.

Alte modificări împortante adusă față de edițiile anterioare sunt:

  • Folosirea lemnului este total interzisă!
  • Din juriu vor face parte și profesioniști – arhitect, designer
  • Au fost introduse două categorii noi: ”Impresie artistică” și ”Saved by the bell”

Înscrierile se pot face până cel târziu în 10 Mai 2019 în limita celor 30 de locuri disponibile. Detalii pe http://ecostuff.ro/make-it-race-it-recycle-it/.

Make it! Race it! Recycle it! este singura competiție de acest gen din România și militează pentru un stil de viața prietenos cu mediul. Conștientizarea importanței protecției mediului și implicit a colectării selective și a refolosirii/reciclării a stat la baza ideii de organizare a acestui eveniment.

„Gândit ca un exercițiu de educație ecologică alternativă, în care participanții învață să refolosească într-un mod care stimulează creativitatea și lucrul în echipă, proiectul te scoate puțin din zona de confort, încurajează gândirea laterală și stimulează creativitatea. Ne bucurăm că numărul și diversitatea participanților crește și sperăm să prindă curaj cât mai mulți și să participe la această ediție.” – EcoStuff Romania

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.