Rusoaica „Rapunzel” nu şi-a mai tuns părul de 17 ani, ca urmare a unui pariu

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

O tânără rusoaică a devenit întruchiparea personajului „Rapunzel” după ce nu şi-a mai tuns părul de 17 ani. Totul a pornit în joacă, dintr-un pariu făcut cu o prietenă în adolescenţă. Daira Gubanova, în vârstă de 34 de ani, din Banaul, sud-centrul Rusiei, şi-a lăsat părul să crească fără a-l mai tunde încă de la vârsta de 16 ani, iar acum a ajuns la o lungime de aproape doi metri.

Părul ei ondulat, de un blond auriu, măsoară nu mai putin de 172 cm, neatins de o foarfecă din ziua în care a făcut un pariu cu o prietenă de clasă, în curtea şcolii. Tânăra are peste 184.000 de urmăritori pe Instagram, fascinaţi de pozele în care îşi etalează podoaba capilară.

Deşi primeşte sute de complimente zilnic din partea bărbaţilor, ea spune că femeile sunt mai critice şi privesc cu negativism aspectul ei. Fiica ei, Evelina, în vârstă de 11 ani, apare si în unele dintre postările ei, iar fetiţa intenţionează să urmeze paşii mamei şi să îşi lase părul la fel de lung.

Pentru a-si mentine părul sănătos si puternic, Daira urmează o rutină strictă în fiecare zi, dar a dezvăluit secretele pentru toţi cei care vor să îşi îmbunătăţească aspectul părului capilar. Îşi spală părul de două ori pe săptămână si îsi hrăneste scalpul cu măsti de tratament formate din uleiuri esentiale.

De asemenea, aplică în fiecare zi o cremă de îngrijire si ia vitamine pentru păr. Dimineata, îşi piaptănă părul şi îl împleteşte înainte de a pleca din casă; nu îşi lasă niciodată părul liber pe stradă pentru a nu-şi prinde firele în diferite lucruri, potrivit Daily Mail.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.