Rezultate meritorii în competiţiile sportive de la Sudriaş

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Ambiție, dăruire, dorința de a învinge, de a reprezenta cât mai bine școala în competițiile la care participă – acestea îi caracterizează pe elevii Școlii Gimnaziale Sudriaș, angrenați în concursurile sportive din acest an, în care echipele de handbal și fotbal ale școlii se pot mândri cu rezultate de excepție.

Astfel, echipa de handbal a școlii, antrenată de profesoara Liliana Mircea, s-a clasat pe locul I la Olimpiada Națională a Sportului Școlar, organizată în localitatea Mănăștiur, în data de 3.X.2018.

La etapa locală a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar, au participat echipele de fotbal ale Școlii Gimnaziale Fîrdea și Dumbrava.

Nici băieții nu s-au lăsat mai prejos și, în urma participării la Olimpiada Națională a Sportului Școlar, faza locală, organizată în localitatea Traian Vuia, în data de 8.X.2018, au obținut un meritat loc II.

La etapa locală a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar, au participat echipele de fotbal ale Școli Gimnaziale Fîrdea și Dumbrava.

Și de data aceasta profesoara de educație fizică Liliana Mircea s-a preocupat de pregătirea echipelor, fiind totodată și responsabilul zonal al organizării și desfășurării acestor competiții școlare. Felicitări copiilor și celei care-i pregătește!

Alexandru BARANYAI

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.