Rezultate excepţionale şi noi calificări la etapa naţională a olimpiadelor şcolare pentru bredicenişti

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Urmărește-ne pe Telegram și Google News

Ela IAKAB

♦ În data de 3 aprilie 2022,  la Liceul Teoretic „Grigore Moisil” din Timişoara, s-a derulat etapa naţională a Olimpiadei de Informatică. Elevul de excepţie Edward-Christian Seracovanu, din clasa a IX-a B, a obţinut Menţiune şi Medalie de argint, sub îndrumarea prof. Ramona Dejica.

♦ Miercuri, 6 aprilie 2022, în sala de ceremonii a Consiliului Judeţean Timiş, a avut loc etapa judeţeană a Concursului Naţional „Made for Europe”, centrat pe atractivele programe Erasmus +. La competiţie, au participat 19 echipe, care au prezentat produse finale ale unor proiecte cu finanţare europeană, implementate în unităţile şcolare pe care elevii le-au reprezentat. Medeea Vuia, cls. a XII-a C, îndrumată de prof. Lucia Boldea, a câştigat Premiul I şi calificare la etapa naţională, în baza proiectului T. E. S. L. A., desfăşurat de Liceul Teoretic „Coriolan Brediceanu” atât în ţară, cât şi în străinătate. Etapa naţională va avea loc la Târgovişte, în perioada 27-30 aprilie.

♦ Sâmbătă, 2 aprilie 2022,  la Colegiul Naţional Bănăţean din Timişoara, elevii fascinaţi de secretele psihicului omenesc au participat la Olimpiada de Psihologie. Alexandru Danciu, din clasa a XII-a B, pregătit de prof. consilier Beatrice Franţescu, a obţinut Premiul I, însă, din păcate, anul acesta, competiţia nu va avea fază naţională.

♦ În zilele de 7 şi 8 aprilie, Junior Achievement Romania, partener al M.E.C., cu sprijinul companiei Johnson&John-son, a desfăşurat competiţia educaţională Innovation Camp – WiSTEM2D, destinată elevilor de gimnaziu şi liceu. Denisa Sfetescu, cls. a IX-a B, îndrumată de prof. Lucia Boldea, a obţinut Premiul I.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.