Rezervă-ți bilete la EURO 2020. Vineri este ultima zi!

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

UEFA anunță că prima perioadă a vânzărilor de bilete pentru EURO 2020 se încheie vineri, 12 iulie, la ora 15:00.

Interesul pentru locurile în tribunele meciurilor de la UEFA EURO 2020 a fost imens, cererile venind din 204 țări. Ca o curiozitate, ONU are 193 de țări membre. Cele mai multe solicitări au venit din Anglia, Germania și Rusia.

Această primă perioadă de vânzări oferă fanilor fotbalului cea mai bună ocazie de a-și asigura intrarea la UEFA EURO 2020. Cum această șansă se încheie pe 12 iulie, suporterii sunt încurajați de către UEFA să aplice înaintea acestui termen, pe platforma online euro2020.com/tickets.

Dacă fanii care aplică acum nu vor avea succes în a-și asigura bilete, ei vor fi repartizați de către UEFA în programul ‘Fans First’ și vor fi primii care vor fi înștiințați de noi oportunități de a-și cumpăra bilete până la turneul final.

La momentul înregistrării nu se face nicio plată

Fanii nu plătesc nimic la momentul înregistrării cererii lor de bilete. Dacă vor obține biletele, UEFA îi va notifica în privința termenului de plată, care este de aproximativ 10 zile. Datorită interesului imens pentru meciurile UEFA EURO 2020, biletele vor fi alocate printr-o tragere la sorți la mijlocul lunii iulie. Fanii vor afla rezultatul cel mai târziu la mijlocul lunii august.

Despre admin 6671 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.