Reţeta săptămânii [1249] / Bulgări de zăpadă

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Ingrediente (30 bucăți): 100 g miere, 500 g fulgi ovăz, 1 cană apă, 1-2 linguri cacao, 2 linguri nucă, 2 linguri fructe deshidratate, (stafide, ananas, papaya etc.), 4 linguri nucă de cocos albă, 1 lingură ulei.

Preparare: Înmoi fulgii de ovăz în apa caldă îndulcită cu miere. După 10-15 minute, amesteci pasta obținută cu praful de cacao, nuca măcinată și fructele mărunțite cu cuțitul. Omogenizezi compoziția. Îți ungi mâinile cu ulei și modelezi câte 1 linguriță de compoziție sub forma unor sfere de mărimea unor nuci pe care le rostogolești prin nucă de cocos. Le așezi într-o cutie în straturi separate de hârtie de copt și le păstrezi în frigider 4-5 zile.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.