Rețeaua de sănătate REGINA MARIA achiziționează Centrele de Radioimagistică dr. Bîrsăşteanu și Telescan din județul Timiș

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

București, 28 ianuarie 2019. După trei ani de prezență pe piața serviciilor medicale din Timișoara, Rețeaua de sănătate REGINA MARIA își consolidează prezența în vestul țării, prin preluarea celor mai importanți furnizori de servicii de imagistică, Centrele de Radioimagistică dr. Bîrsășteanu și Telescan, care numără cinci unități specializate.

Această nouă achiziție vine după ce, în a doua jumătate a anului 2018, REGINA MARIA a anunțat preluarea centrelor Pozimed din Constanța, dar și a patru centre Hiperdia situate în Arad, Orăștie și Cluj. Prin expansiunea rapidă în zona de vest a țării, operatorul privat de servicii medicale vizează poziția de lider regional, în special în ce privește serviciile de imagistică, dar și păstrarea unui nivel înalt de expertiză medicală și de calitate a actului medical.

Primul centru de radioimagistică dr. Bîrsășteanu, cel de radiologie, a fost înființat în 2007 și oferea, în premieră la acea vreme, posibilitatea de a transmite radiografii între medici, pentru o a doua opinie medicală. În prezent, Centrele de Radioimagistică dr. Bîrsășteanu și Telescan înseamnă cinci clinici de radiologie și imagistică, dintre care trei în Timișoara, una în Lugoj și una în Sânnicolau Mare. Importanța oferită diagnosticării corecte, echipa medicală de excepție și echipamentele performante din clinici au transformat Centrele de Radioimagistică dr. Bîrsășteanu și Telescan în liderul serviciilor de imagistică din Timișoara. Centrele oferă pacienților acces la o gamă largă de servicii medicale, printre care RMN, tomografie computerizată, ecografie și radiografie. Aceste servicii vin acum în completarea celor oferite pe plan local de Rețeaua de Sănătate REGINA MARIA în cele cinci clinici și două laboratoare.

”Expansiunea la nivel național este una dintre prioritățile REGINA MARIA, care se va concretiza atât organic, cât și prin achiziții, la fel ca până acum. Căutăm parteneri care dovedesc o expertiză medicală deosebită, renumiți la nivel local pentru înalta pregătire a echipei de specialiști – cum este și cazul de față. Rămâne constantă preocuparea noastră de a le oferi pacienților din întreaga țară acces la cele mai bune servicii medicale integrate și interdisciplinare. Am intrat pe piața medicală din Timișoara acum mai bine de trei ani și ne bucurăm că în acest interval ne-am consolidat amprenta locală. Investițiile continue ne-au ajutat să asigurăm o acoperire completă a nevoilor medicale, iar acum, pentru prima oară în Timișoara, REGINA MARIA va oferi pacienților săi inclusiv servicii de imagistică., a punctat Fady Chreih, CEO-ul Rețelei de sănătate REGINA MARIA.

Centrele de Radioimagistică dr. Bîrsășteanu și Telescan au o echipă de 60 de angajaţi, acestea finalizând anul 2018 cu o cifră de afaceri totală de peste 1.7 milioane de euro. Calitatea actului medical este asigurată atât de pregătirea profesională și vasta experiență a medicilor, cât și de dotările performante din locații – echipamente recent achiziționate, precum RMN 1.5 T și CT 128 slices GE.

”Centrele de Radiomagistică Dr. Bîrsăşteanu și Telescan s-au născut din dorința de a oferi timișorenilor un loc în care sănătatea este prețuită așa cum se cuvine și în care pacientul se află cu adevărat în centrul tuturor activităților noastre. Am găsit în Rețeaua de Sănătate REGINA MARIA un partener cu valori comune, care împărtășește atât această dorință, cât și standardele de calitate și excelență care ne-au ghidat până acum. Am încredere că parteneriatul început acum va fi unul de succes, care va susține dezvoltarea centrelor și din care vor beneficia în primul rând pacienții. Echipa noastră este alcătuita din medici specialiști, medici primari de renume, doctori în științe medicale, cu o experiență profesională impresionantă. Alături de ei și bazându-ne pe echipamentele performante din centre, ne asigurăm că ducem mai departe angajamentul nostru față de pacienți.”, a declarat Prof. Dr. Florin Bîrsăşteanu, fondator al Centrelor de Radioimagistică dr. Bîrsășteanu și Telescan, președinte al Societății Române de Radiologie și Imagistică Medicală.

Rețeaua de sănătate REGINA MARIA a deschis prima unitate medicală din Timișoara la sfârșitul anului 2015. Un an mai târziu, a preluat centrele medicale Dr. Grigoraș – un alt furnizor de renume pe plan local, iar în prezent, Centrul Regional REGINA MARIA Timișoara numără 5 policlinici, dintre care 4 în Timișoara și una în Lugoj, inclusiv o clinică de Medicina Muncii, dar și laboratoare de analize medicale.

* * *

Despre Rețeaua de sănătate REGINA MARIA

Rețeaua de sănătate REGINA MARIA reunește peste 5.200 de angajați și colaboratori în cele 63 de locații proprii din Bucureşti şi din țară. REGINA MARIA și-a câștigat poziția de lider pe piața medicală românească datorită calității serviciilor oferite și a numărului de unități medicale prin intermediul cărora deservește peste 2,8 milioane de pacienți. Totodată, REGINA MARIA are un portofoliu de peste 500.000 de abonamente medicale. În cifre, Rețeaua de sănătate REGINA MARIA înseamnă: 63 de locații proprii, 6 spitale, 4 centre cu spitalizare de zi, 3 maternități, 8 campusuri medicale, 26 centre de imagistică, 33 de laboratoare de analize, bancă proprie de celule stem și peste 290 de policlinici partenere în țară.

Despre admin 6661 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.