Regal automobilistic: VTM Timiș-Lac Surduc

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

La Surduc va avea loc sâmbătă, 21 septembrie, un nou concurs automobilistic de viteză pe traseu montan: VTM Timiș – Lac Surduc 2019.

Concursul, organizat de Auto Club Rally Timiș, Comisia de Automobilism și Karting Timiș, ACR Timiș și Primăria Fârdea, va avea loc pe un traseu în lungime de 3,3 kilometri, pe DJ 681A, între localitățile Surducul Mic și Fârdea.

În cadrul evenimentului sportiv vor mai avea loc: un show de drift, un promo de karting (moto si eco-electric) și, în premieră pe traseul la Surduc, o demonstrație de viteză pe traseu montan cu un TRUCK (cap tractor SCANIA) modificat pentru concurs, pilotat de italianul Claudio Cuttaia.

Programul competiţiei debutează la ora 7.30, când se deschide parcul tehnic. Între orele 8.00 şi 9.30 va avea loc verificare tehnică şi administrativă a maşinilor de concurs, iar la ora 10.01 se va da startul primului concurent în manșa de recunoaştere.

La ora 11.01 va începe manşa de antranamente cronometrate, la ora 12.00 – prima manșă de concurs, iar la ora 13.00 – manşa a doua de concurs.

La ora 14.00 va avea loc o defilare a maşinilor de concurs prin comuna Fârdea, iar la 14.15 o expoziţie a autoturismelor participante. Manifestarea se va încheia, la ora 16.00, cu festivitatea de premiere.

În data de 21 septembrie, între orele 8.00 și 16.00, circulația va fi închisă pe DJ 681A, între Surducul Mic și intrarea principală la lacul Surduc.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.