Razie! Polițiștii lugojeni au verificat 262 de autovehicule și au aplicat 100 de amenzi

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Poliţiştii orașului Lugoj împreună cu cei din cadrul celor 3 secții rurale, jandami, reprezentanți ai Inspectoratului Teritorial de Muncă și ai Protecției Consumatorului au desfăşurat marți, 2 noiembrie, în intervalul orar 07:00-12:00, o acţiune cu efective mărite pe raza de competență a orașului Lugoj, pentru prevenirea infracționalității stradale, a faptelor cu violență, precum și pentru prevenirea răspândirii virusului SARS-Cov2.

În acest context, au fost organizate 10 filtre, au fost legitimate 434 de persoane și controlate 262 de autovehicule. Totodată, polițiștii au verificat 15 societăți comerciale, 5 săli de jocuri de noroc, operatorii find instruiți cu privire la prevederile pe linie Covid-19.

În urma neregulilor constatate, polițiștii au aplicat 100 de contravenții în valoare de 22.585 de lei, dintre care 73 de sancțiuni au fost aplicate la O.U.G. 195/2002R pentru încălcarea unor norme la regimul rutier și 4 pentru nerespectarea prevedelor Legii 61/1991.

A fost reținut în vederea suspendării un permis de conducere.

De asemenea, 21 de sancţiuni, au fost aplicate la Legea 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Întrucât sănătatea și siguranța cetățenilor sunt prioritare, polițiștii recomandă tuturor cetățenilor să respecte prevederile legale pentru prevenirea răspândirii pandemiei de Covid-19, să poarte masca de protecție, să păstreze distanțarea fizică şi să respecte interdicțiile privind deplasarea sau libera circulație. (P.M.)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.