Provocarea 4DX ajunge la Shopping City Timișoara

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Timișoara, 18 iulie – Provocarea 4DX, cea mai intensă experiență garantată de Cinema City ajunge în acest weekend la Shopping City Timișoara. Timp de două zile, 20-21 iulie, Cinema City îi așteaptă pe toții fanii filmelor de acțiune să experimenteze scaunul mobil 4DX și să își testeze limitele în cadrul unei provocări pe acesta, în piațeta din zona Zara, în intervalul orar 12:00-20:00.

Caravana a pornit de la Comic Con, unde, timp de 3 zile, peste 50.000 de oameni și-au testat puterea de a rezista caruselului de mișcări generate de provocarea 4DX. Printre cei care au admirat temerarii ce și-au încercat puterile s-a regăsit și celebrul Manu Bennett, actor cunoscut pentru rolurile din „Spartacus”, „Arrow” sau seria „The Hobbit”.

Și, asemenea actorilor celebri care au trecut pe la standul de la Comic Con, toți vizitatorii Shopping City Timișoara vor avea ocazia de a-și testa rezistența și reflexele. Este de ajuns să accepte provocarea 4DX, să țină bine de cutia de popcorn și se vor bucura, la final, de o surpriză pe loc: o cutie reală de popcorn și o fotografie din timpul experienței.

De altfel, centrul comercial din Timișoara este printre doar cele 5 locații din țară unde experiența autentică și completă a formatului 4DX este disponibilă. Acesta reprezintă îmbinarea perfectă dintre cele mai noi și mai spectaculoase premiere și sala de cinema, unde scaunele high-tech mobile, cu mişcări fluide şi dinamice, şi efectele de mediu, precum vântul, ploaia, ceaţa, fulgerele, bulele de săpun sau mirosul, te fac să trăiești orice film pe pielea ta.

Următoarele titluri de care vizitatorii Shopping City Timișoara se vor putea bucura în format 4DX sunt: The Lion King 3D (din 19 iulie), Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw 3D (din 2 august), The Angry Birds Movie 2 3D dub (din 9 august).

Detalii despre cea mai mare intensă experiență a lunii pot fi descoperite pe site-ul Shopping City Timișoara, precum și de pe pagina de Facebook.

Despre 4DX

Experimentează cinema-ul care îți activează toate cele 5 simțuri, doar în sălile 4DX de la Cinema City România. Cu efecte uluitoare precum apa, vântul, mirosul sau lumina, sincronizate cu acțiunea de pe ecran, vei fi cu adevărat transpus din scaunul de cinema în film. Și că tot vorbeam despre scaun – acesta de mișcă.

Scaunele high tech mobile se vor mișca odată cu acțiunea din film, făcându-te să simți pe pielea ta că ești parte dintr-o urmărire de mașini, că ești în mijlocul unei furtuni sau că navighezi pe ape agitate. O experiență incitantă dacă ești singur, dar și mai bună alături de prieteni, formatul 4DX este cel mai captivant mod de a urmări un film la Cinema City.

Despre admin 6623 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.