Protestul magistraților continuă

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Biroul de informare publică și relații cu presa din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Timișoara este împuternicit să aducă la cunoștința opiniei publice următoarele:

În data de 11.03.2019, la sediul Parchetului de pe lângă Judecătoria Timişoara, s-a întrunit Adunarea Generală a Procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Timișoara, iar prin hotărârea nr. 6/11.03.2019, colectivul de procurori, cu majoritate de voturi, au hotărât continuarea protestului magistraților, adoptat prin hotărârea Adunării Generale a procurorilor nr. 3/25.02.2019, determinat de modificările legislative intervenite prin OUG 7/2019, respectiv: continuarea suspendării activității parchetului cu excepția situațiilor cu caracter urgent, purtarea de banderole albe în timpul programului de lucru și manifestarea publică prin ieșirea în fața instituției, concomitent cu acțiunile publice ale celorlalte instanțe și parchete, la orele și datele stabilite.

De asemenea, în data de 11.03.2019, la ora 16:00, procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Timișoara au protestat în fața instituției.

AL PRESS

Despre admin 6629 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.