Proiect Erasmus+ „Digital Bartering” la Liceul Tehnologic „Aurel Vlaicu” Lugoj

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

In perioada 21august-1 septembrie 2018, Liceul Tehnologic „Aurel Vlaicu” Lugoj a participat la un proiect Erasmus+ „Digital Bartering”- KA1 Youth Exchange la Mehadia, Romania impreuna cu elevi din Romania și Slovacia.

Având în vedere că tinerii din întreaga Europă se luptă să treacă de la educație la piața forței de muncă, încercăm să intensificăm sentimentul de inițiativă al tinerilor în ceea ce privește auto-angajarea, introducându-le conceptul de liber profesioniști ca alternativă la un loc de muncă obișnuit.

Unul dintre indicatorii lipsei de inițiativă în rândul tinerilor este rata șomajului în rândul tinerilor, SK 17% și RO 16,8%. Aceste cifre arată nu numai câți tineri sunt șomeri, dar și câți dintre ei nu încearcă să adopte o abordare diferită și să fie independenți, să fii un freelancer.

„Prin acest proiect elevii Liceului Tehnologic „Aurel Vlaicu” Lugoj participanți au beneficiat de activități independente pentru familiarizarea cu dezvoltarea competențelor lor în marketingul digital, care vor contribui la intrarea la nivel mondial pe piață ca liber profesioniști având în vedere creșterea publicității online

Acest proiect sporește sentimentul de inițiativă al elevilor Liceului Tehnologic „Aurel Vlaicu” Lugoj prin dezvoltarea marketingului digital și a competențelor de freelancing care le vor permite să intre pe piața muncii la nivel mondial cu activități de freelancing. Acest lucru le va permite să câștige bani și să se susțină singuri.

Într-o perioadă mai lungă de timp, aceasta va contribui la economiile comunităților locale, precum și va crește ușor ocuparea forței de muncă a tinerilor la nivel regional, național și european”, a declarat prof. insotitor Silvia Gheleșian.

AL PRESS

Despre admin 6693 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.