Principalul contracandidat al lui Buciu la alegerile din 2024 pentru Primăria Lugoj

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Urmărește-ne pe Telegram și Google News

Unul dintre liderii politici ai Lugojului a fost anunțat de către un mai-mare din PSD drept viitor posibil candidat la alegerile locale din 2024. Este vorba despre Călin Dobra, șeful PSD Lugoj și unul dintre oamenii care cel mai probabil va candida împotriva lui Buciu pentru fotoliul de primar.

Anunțul a fost făcut de către Alfred Simonis, unul dintre liderii PSD Timiș și totodată parlamentar. Potrivit publicației „Buletin de Timișoara”, șeful actual al PSD Timiș a fost întrebat de către un jurnalist, vineri, 13 mai 2022, într-o conferință de presă, despre ocuparea de către Călin Dobra a unei funcții administrative.

„Adică?… Este președintele PSD Lugoj, este cel care coordonează activitatea organizației Lugoj (n.r. jurnalistul insistă… administrativă), administrativă… când se vor face alegeri cu siguranță Călin Dobra va fi, vom găsi o chestiune care să-i convină și lui pentru a candida, indiferent că vorbim de Primăria Lugoj sau o altă poziție importantă la nivel național sau local, vom discuta la momentul potrivit”, a spus șeful PSD Timiș.

În ultima perioadă, Călin Dobra s-a ferit de publicitate, atât din partea colegilor din PSD, cât și din propria inițiativă. Ultima postare a lui Dobra pe Facebook legată de un subiect politic este din 18 aprilie.

Nicolae LAIEȚIU

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.