Primul automat stradal cu preparate din carne

Share Button

După automatele stradale cu lapte și apă, a apărut și primul automat de la care se pot cumpăra preparate din carne, informează lugojeanul.ro. O societate care produce mezeluri la Lugoj, sub brandul „Vlad”, a montat un astfel de automat lângă Centrul Comercial “Pele”, în imediata vecinătate a Pieței Agroalimentare “Timișul”.

Mai multe preparate proaspete din carne stau zi și noapte la dispoziția cumpărătorului. Ionel Curuțiu, administratorul societății, spune că această noutate este de bun augur, atât pentru producător cât și pentru cumpărători.

Oamenii pot să cumpere de aici mici proaspeți, crenvurști, mai multe sortimente de salam și parizer. „Acest automat păstrează în condiții optime de igienă și de temperatură produsele. Aparatul este înzestrat cu un sistem de supraveghere electronic, iar clientul poate verifica permanent parametrii interni.

Cele cinci produse sunt din carne de porc sau vită și sunt preparate după rețete tradiționale din Lugoj sau din împrejurimi. Preparatele sunt naturale și nu conțin înlocuitori de carne. Pentru început am montat experimental un singur automat, dar cu siguranță că în viitor numărul lor va crește.

Prin acest procedeu de desfacere a mărfurilor noastre dorim să venim în sprijinul clienților care, la orice oră din zi și noapte, se pot aproviziona cu produse proaspete, de o calitate deosebită”, spune administratorul societății.

Mai multe în ediția tipărită:
în Lugoj, la toate chioșcurile de difuzare a presei,
și în magazinele partenere din zona de est a județului.

(Alex B.)

1352

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.