Primarul comunei Coșteiu a primit titlul, certificatul, trofeul și diploma de excelență „Primar de 5 stele”

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook,
ne poți citi pe
Telegram și Google News

Primarul comunei Coșteiu, Petru Carebia, s-a aflat printre laureații sesiunii extraordinare, cu caracter festiv, a Adunării generale a Asociației Comunelor din România (ACoR), care s-a desfășurat în perioada 4-11 iulie la Jupiter. La evenimentul care a reunit 314 reprezentanți ai comunelor din România, primarul comunei Coșteiu a primit titlul, certificatul, trofeul și diploma de excelență „Primar de 5 stele”.

În cadrul evenimentului au fost conferite distincțiile ACoR pentru perioada 2020 – 2021, respectiv Ordinul, trofeul și diploma Ivan PATZAICHIN, ediția a VII-a, Ordinul, trofeul și diploma ZETEA, ediția a V-a, Ordinul, trofeul și diploma Nicolae SABĂU, ediția a XV-a, Ordinul, trofeul și diploma Corneliu LEU ediția a XII-a, Ordinul, trofeul și diploma Dinu SĂRARU, ediția a IV-a, Ordinul ACoR pentru Apele Unite, ediția a II-a și ediția a III-a, precum și Titlul, certificatul, trofeul și diploma de excelență „Primar de 8 stele”, „Primar de 7 stele”, „Primar de 6 stele” și „Primar de 5 stele”, primarilor comunelor din România, ca răsplată a meritelor importante și în semn de apreciere deosebită pentru alegerea de opt, șapte, șase sau de cinci ori în această funcție.

De asemenea, pe parcursul evenimentului au avut loc întâlniri cu Tánczos Barna, ministrul mediului, apelor și pădurilor, și cu Cseke Attila-Zoltán, ministrul dezvoltării, lucrărilor publice și administrației. „Vreau să mulțumesc cetățenilor comunei Coșteiu.

Din discuțiile cu domnii miniștri avem garanții că proiectele noastre vor fi finanțate!”, a transmis Petru Carebia. Asociaţia Comunelor din România a fost înfiinţată în anul 1997, ca o asociaţie de autorităţi locale, având ca membri comunele din România.

Alina OLAR

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.