Primăria Lugoj vrea o nouă zonă rezidențială

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Primăria Lugoj a întocmit un PUZ pentru construcția de locuințe pe strada Traian Vuia, în spatele fabricilor de pe strada Tapiei. Zona a fost aleasă mai ales pentru faptul că este de interes pentru angajații multinaționalelor, care nu au o locuință în Lugoj.

„Avem în derulare realizarea unui Plan de Urbanism Zonal pentru locuințe, în zona străzii Traian Vuia. În momentul de față, sunt în curs de emitere avizele pentru aprobarea acestui PUZ. Pe o suprafață de aproximativ 1,2 hectare, se va realiza o subzonă rezidențială de aproximativ 5.400 metri pătrați, unde vor fi amplasate locuințe colective în regim de subsol, parter, cu două sau patru etaje.

De asemenea, va exista o subzonă de funcțiuni complementare în suprafața aproximativă de 2.100 mp și, desigur, spațiu verde în suprafață estimată de aproximativ 670m²”,

ne-a declarat Bogdan Blidariu, primarul interimar al Lugojului. O parte din terenuri va fi lotizată, concesionată și apoi scoasă la vânzare conform legii, pentru tinerii care doresc să-și construiască locuințe.

Nicolae SILADE

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.