Primăria Lugoj reziliază contractul cu antreprenorul care execută lucrările în centru

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Primarul Claudiu Alexandru Buciu a anunțat că va rezilia contractul cu constructorul care trebuia să reabiliteze primul tronson din centrul orașului Lugoj.

Demersul vine chiar în urma solicitării antreprenorului, care nu mai dorește să realizeze lucrarea cu aceeași sumă de bani, pentru care a câștigat licitația.

Recent, reprezentanții Primăriei și cei ai constructorului s-au întâlnit pentru a evalua nivelul și costurile lucrărilor executate.

„Antreprenorul general spune că prețurile au crescut foarte mult și ne-a comunicat intenția de a rezilia contractul și a făcut o solicitare în acest sens. Practic, contractul este denunțat unilateral de către antreprenor. Urmează să ne întâlnim pentru a evalua o situație finală a lucrărilor executate și a materialelor existente pe șantier. Vom plăti tot ce s-a executat la zi, vom face un proces-verbal de recepție parțială și vom face un proces-verbal de reziliere a contractului”,

a declarat Claudiu Buciu. Primarul spune că s-a întâlnit și cu proiectantul lucrărilor și a fost schimbată soluția de execuție, astfel că vor fi scoase la licitație toate cele trei tronsoane, cu bani care se vor obține dintr-o finanțare europeană.

1 comentariu

  1. „Vom plăti tot ce s-a executat la zi, vom face un proces-verbal de recepție parțială și vom face un proces-verbal de reziliere a contractului”

    Dupa ce a lasat tot centrul in haos, mai si il platim??? Nu cumva el ar trebui sa plateasca ca nu s-a tinut de contract si o asteptat sa creasca preturile sa aiba motiv?

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.