Primăria Lugoj cere să administreze malurile Timișului

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Foto: Lugojeanul.ro

Malurile Timișului, de la Lugoj, partea dintre diguri, arată dezolant în fiecare an, din cauza bălăriilor care se curăță foarte rar. Primăria Lugoj a cerut Administrației Bazinale de Apă Banat să cedeze malurile, printr-un protocol, administrației locale.

„Malurile sunt administrate de Apelor Române. În fiecare an, ei vin și curăță de două, trei ori malurile, însă nu este suficient. Am discutat cu dânșii și vom semna un protocol, prin care malurile din intravilan vor trece în administrarea noastră. Am alocat și bani în bugetul local, din acest an, pentru achiziția a două utilaje speciale în curățarea chiar și a spațiilor înclinate, a taluzurilor, pentru tocat copaci și buruieni mai mari și ne vom ocupa noi de asta. O să avem grijă de malurile Timișului, pentru că toți suntem nostalgici de vremea în care arătau foarte bine, simplu și curat”,

a declarat Buciu. Primarul Lugojului spune că de o atenție specială se va bucura zona Plopi, unde se va face curățenie, se vor desființa grădinile improvizate și se va tunde gazonul.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.