Primăria cumpără tablete electronice și termoscanere pentru cei mici și cei mari

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Primăria Lugoj se alătură campaniei derulate la nivel județean privind dotarea elevilor cu laptopuri, tablete sau smartphone-uri, necesare pentru accesarea platformelor electronice de învățare.

Astfel, după cum a anunțat primarul Francisc Boldea, săptămâna viitoare, Consiliul Local Lugoj se va întruni într-o ședință extraordinară pentru a aloca fonduri pentru cumpărarea unor dispozitive de comunicații inteligente la unele școli din municipiu.

Totodată se vor aloca fonduri și pentru achiziția a trei termoscanere, care vor fi amplasate la intrările în Primăria Lugoj, Piața agroalimentară „Timișul” și Serviciul Public Comunitar Local pentru Evidența Persoanelor (SPCLEP).

„Primăria Municipiului Lugoj a fost întotdeauna aproape de învățământul din oraș, astfel încât am dublat bugetul stabilit prin lege școlilor la capitolul cheltuieli materiale, inclusiv pentru dotarea cu aparatură. Cu toate acestea, la ședința extraordinară de săptămâna viitoare a Consiliului Local, voi propune o sumă în jur de 130.000 lei pentru cumpărarea unor dispozitive de comunicații inteligente la unele școli. De asemenea, vom aloca bani pentru cumpararea a trei termoscanere, care vor fi amplasate la intrările de la Primărie, Piata Agroalimentară Timișul și SPCLEP Lugoj”,

a anunțat prof. ing. Francisc Constantin Boldea, Primarul Municipiului Lugoj.

   Nicolae SILADE

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.