Primăria Comunei Belinț și-a cumpărat etilotest

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Primăria Belinț a făcut o primă achiziție pe 2021 cel puțin curioasă. Mai exact, primarul din localitate, nou investit în funcție, a comandat, cu ajutorul Sistemului Electronic de Achiziții Publice, un etilotest. Cu tot cu trusa necesară pentru a funcționa ca la carte, etilotestul a costat administrația locală din Belinț suma de 2499 de lei.
Edilul localității, Laurențiu Ionel Tîrziu, a declarat pentru Lugojeanul.ro că își dorește seriozitate printre angajați și că a dorit să-și ia toate măsurile împotriva celor care nu vor da dovadă de aceasta, atunci când vin la primărie.

„Am decis să ne luăm toate măsurile de precauție, pentru că da, au fost în trecut probleme. Personalul a înțeles că trebuie să facem treabă, să se respecte programul, dar și noi între noi ca și colegi, pentru că doar atunci vin rezultate. Am schimbat regulamentul de ordine interioară, printre care am specificat și problema cu etilotestul. Fiecare coleg a devenit mult mai conștient și se comportă ca atare de acum încolo. Trebuie să avem orice mijloc pentru a combate orice problemă. Ne dorim seriozitate”,

a declarat pentru Lugojeanul.ro primarul din Belinț, Laurențiu Ionel Tîrziu.
Tîrziu nu este singurul primar care a decis să cumpere etiloteste în România. Zeci de primării din toată țara au deja în „arsenal” aceste aparate, pentru a-i ține în frâu pe acei angajați care, după o noapte grea, vin la serviciu de parcă nu s-ar fi întâmplat nimic.

Denisa GREGA

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.