Prima ediție a Târgului „Produs în Banat”

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Urmărește-ne pe Telegram și Google News

Prima ediție a Târgului „Produs în Banat”, organizat de GAL Colinele Recaș alături de Auchan, MMTCG, GAL Timișoara, ADI Zurobara și  GAL Timișul de Centru,  va avea loc în perioada 20-22 mai 2022 în incinta la Iulius Town Timișoara, zona Iulius Expo și parcarea VIP.

Pentru că Banatul înseamnă cultură și civilizație, modele de urmat, o școală de valori, dar mai ales un mod special de a conviețui, în cele trei zile de târg, pe lângă preparate și producători locali, MMTCG vor fi organizate evenimente pentru cei mici.

Iar pentru că muzica bună este un partener excelent, Asociația Pro Datina și invitații săi (soliștii Zorica Savu, Ciprian Pop, Doriana Talpeș, Florin Boita, Felicia Stoian, Ioan Surdu, Maria Coman, Bogdan Firu, Loredana Sur, Ileana Colțan alături de ansamblurile folclorice Doina Timișului, Ghiocelul, Cununa Timișului, Pro Datina, Flori din Câmpie, Junii Timișului, Școala De Dans Maria și Marius Ursu și formațiile Maria Didraga Band, Pera Todorovici și Tamburașii, Taraful Pro Datina și Orchestra Junii Timișului), artiști de renume ai folclorului autentic bănățean îi vor încânta în fiecare seară a acestui sfârșit de săptămână.

„Salutăm decizia de azi a Consiliului Județean Timiș prin implicarea și susținerea acestui eveniment ce se dorește a deveni unul de tradiție în regiunea noastră.

Toți locuitorii Banatului, și nu numai, sunt conștienți și trebuie încurajați că atunci când au de cheltuit o sumă de bani, să o facă astfel încât o parte din această sumă să rămână pentru dezvoltarea comunității în care trăim. Doar împreună putem spera la un viitor mai bun”,

declară Cătălin Tiuch, președinte GAL Colinele Recaș, care adaugă:

Vă așteptăm cu drag să fiți alături de noi pe parcursul tuturor celor 3 zile de târg.

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.