Președintele României, Klaus Iohannis, la Lugoj

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Președintele României, Klaus Iohannis, va sosi duminică la Lugoj, au anunțat pentru Actualitatea surse din cadrul administrației prezidențiale.

Președintele și staful său, precum și o parte din conducerea PNL, se vor află pentru câteva ore în municipiul Lugoj. Vizita este una dintre cele mai importante pentru Lugoj, de după Revoluție. Este pentru a doua oară când un șef de stat aflat în funcție ajunge la Lugoj, după vizita din anii ‘90 a lui Ion Iliescu. Președintele Iohannis și liderii PNL vor participa la o întâlnire cu lugojenii, care este programată duminică la amiază, pe platoul din fața Casei de Cultură a Sindicatelor.

Ora nu a fost încă stabilită, însă programul va fi adus la cunoștința opiniei publice în următoarele zile. Având în vedere că întâlnirea de la Lugoj este programată înaintea celei de la Timișoara, este de așteptat ca la Lugoj să ajungă și susținători ai președintelui din județele Caraș-Severin, Arad și Hunedoara. Din câte se pare, președintele și ceilalți lideri doresc să ajungă la Lugoj pentru a le mulțumi lugojenilor pentru rezultatul obținut la alegerile europarlamentare din mai.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.