Polițiștii l-au săltat pe bărbatul care s-a împușcat în cap

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Un bărbat de 45 de ani din Lugoj a fost reținut miercurea trecută de către polițiștii lugojeni pe strada Timișoarei. Individul s-a împușcat în cap din greșeală, anul trecut, în timp ce se juca cu un pistol. Deși și-a pus arma la cap și a apăsat pe trăgaci, omul a fost salvat de către medici.

Însă imediat după ce bărbatul a fost externat, polițiștii au efectuat verificări privind proveniența pistolului și deținerea unui permis de port armă. Oamenii legii au stabilit că lugojeanul nu avea nici o autorizație pentru arma cu aer comprimat (gaze sub presiune) marca Smith&Wesson model MP R8, calibru 4,5 mm, astfel că pe numele bărbatului a fost întocmit un dosar penal pentru nerespectarea regimului arme-lor și munițiilor și uz de armă fără drept.

La mai bine de un an de la comiterea faptei, judecătorii lugojeni au decis ca individul să fie condamnat la doi ani de închisoare pentru cele două infracțiuni. Căutat de câteva zile pentru a fi încarcerat, condamnatul a fost observat miercurea trecută de către un echipaj al Poliției Lugoj, în zona străzii Timișoarei. Polițiștii l-au luat imediat pe sus și l-au în-cătușat, apoi l-au transportat la Penitenciarul Timișoara, unde își va ispăși pedeapsa.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.