Poliția în alertă pe autostrada Lugoj-Deva. Un bărbat a anunțat că transportă un cadavru pe bancheta mașinii

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Polițiștii din zona Făget au fost alertați la sfârșitul săptămânii trecute despre faptul că trupul neînsuflețit al unui bărbat se află într-o mașină pe autostrada Lugoj-Deva.

Reprezentanți ai IPJ Timiș au declarat pentru lugojinfo.ro că, în prima fază, polițiștii au aflat că o mașină s-a defectat pe autostradă, însă mai apoi oamenilor legii li s-a spus de către câțiva indivizi că mașina transporta un cadavru. Imediat polițiștii au pus în aplicare procedurile în astfel de cazuri și au aflat că bărbații, de loc din județul Sibiu, au intrat în țară pe la vama Nădlac.

Se pare că bărbatul pe care îl transportau, de 84 de ani, a murit pe drum fiind foarte bolnav. Ajunși în zona Făgetului, oamenii s-au gândit că e mai bine să sune la 112. Polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, însă primele informații indică faptul că nu este vorba de comiterea vreunei infracțiuni. Trupul nu prezența urme vizibile de violență, iar medicii legiști au preluat cadavrul pentru efectuarea necropsiei, care va stabili cu exactitate cauza decesului. Deocamdată nu s-a putut preciza de către polițiști dacă bătrânul a murit în țară sau în străinătate.

(A. P.)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.