Platformă de ajutoare susținută cu parteneriate între Profi, Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale și Crucea Roșie

Urmărește-ne pe Telegram și Google News

Timișoara, 2 martie 2022: Inaugurată miercuri, platforma de ajutoare susținută cu parteneriate între Profi, Ministerul Agriculturii și și Crucea Roșie, platforma www.profi.ro/ajutor-ucraina/ este o șansă pentru ca mulți dintre cei peste o sută de mii de ucrainieni refugiați în România să găsească ajutorul de care au nevoie.

Aici cererile celor care caută ajutor se întâlnesc cu ceea ce nu doar Profi, ci și fiecare dintre noi oferă din suflet pentru a-i sprijini. Intuitivă și dezvoltată în limbile română, ucraineană, engleză și rusă, platforma face extrem de ușoară comunicarea dintre cei cei care caută și cei care oferă ajutor.

„Invităm cât mai mulți oameni, donatori și refugiați, să acceseze platforma pentru ca ajutorul să vină cât mai repede!”,

a declarat Calin Costinaș, director general adjunct Profi. O zonă specială în această platformă este destinată marilor donatori care furnizează importante  cantități de produse.

Platforma este întărită considerabil prin parteneriatele semnate între Profi și Ministerul Agriculturii pe de o parte, iar pe de alta de Profi și Crucea Roșie.

Aceste parteneriate facilitează colectarea ajutoarelor și apoi distribuirea lor în cel mai scurt timp acolo unde e nevoie de ele.

Parteneriatul cu MADR prevede crearea cadrului institutional pentru colaborare în vederea acordării de asistență și ajutor umanitor către ucrainienii refugiați în România.

Autoritatea semnalează care sunt necesitățile, iar Compania Profi asigură bunurile de strictă necesitate ce constau din hrană, apă, materiale de întreținere și igienă.

La rândul său, Crucea Roșie are experiența și canalele prin care și ea poate afla cu rapiditate unde este nevoie de ajutor, deținând totodată voluntarii și mijloacele care pot face ca ajutoarele sa ajungă în cel mai scurt timp acolo unde este nevoie de ele.

Cu peste 26.000 de angajați în magazine integrate și partener și cu peste 1.560 de magazine în sute de localități, Profi este cel mai mare angajator privat și retailerul cu cea mai mare acoperire geografică din România.

Urmărește-ne pe Telegram și Google News

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.