Plantare virtuală. Plantăm speranță la distanță

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

„Adoptă un copac!” lansează ediția de primavară a campaniei „Plantare Virtuală – Plantăm speranță la distanță”

„Adoptă un copac!”, program al ViitorPlus – asociația pentru dezvoltare durabilă, lansează ediția de primăvară a campaniei „Plantare virtuală – Plantăm speranță la distanță”, ce va dura până la finalul lunii martie.

Această campanie oferă celor interesați posibilitatea de a organiza propria activitate individuală de plantare și împărtășirea experienței online cu alți participanți, o alternativă la activitățile de voluntariat la plantări, mult îngreunate de condițiile actuale.

Aceasta este deja a doua ediție a campaniei de plantare la distanță organizată de „Adoptă un Copac!”. La prima ediție, din toamna anului 2020, au participat peste 400 de persoane care au plantat un total de peste 3.450 puieți în 32 de județe ale țării.

Participarea la eveniment constă în alegerea unui pachet de puieți, de pe site-ul programului (www.adoptauncopac.ro/plantare-virtuala) și plantarea acestora, în siguranță, în locul ales de participant. Mai multe informații sunt oferite pe pagina de facebook a evenimentului Plantare virtuala – Plantăm Speranță la Distanță!. Tot aici, toți cei implicați în campanie sunt încurajați să împărtășească propria experiență de plantare, postând video-uri sau poze cu viitorii arbori, proaspăt plantați.

„Organizăm această campanie din dorința de a oferi oamenilor un alt mod de a fi voluntari la un eveniment de plantare, chiar și în pandemie. Arborii plantați oferă numeroase beneficii și în curți, grădini sau la marginea unui teren agricol, unde protejează solul, oferă umbră și îmbunătățesc calitatea aerului.

Evenimentul virtual de plantare poate fi folosit ca un bun prilej pentru team building de la distanța, așadar încurajăm și companiile să își implice angajații în această acțiune ce are ca scop un viitor mai verde pentru noi toți.” spune Andreea Croitoru, managerul „Adoptă un copac!”

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.